Parturi-kampaamo palvelumme

Me Pieksämäen Loisteessa tarjoamme monipuolisesti parturi – kampaamoalan palveluita vahvalla ammattitaidolla, Goldwellin tuotteita käyttäen. Toteutamme yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti:

  • Hiusten leikkaukset
  • Väri- ja vaalennuskäsittelyt
  • Rakennekäsittelyt
  • Kampaukset arkeen ja juhlaan
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäykset
  • Ripsipidennykset
  • BondPro+ hoitokäsittelyt
  • Kiiltokäsittelyt

HUOM! Emme tee kemiallisia käsittelyitä (värit/rakennekäsittelyt) tai ripsipidennyksiä ammattieettisistä syistä alle 16-vuotiaille. Lisätietoja tukes.fi

Hiusten leikkaukset ja väripalvelut

 

Kaipaatko hiuksiisi uutta mallia tai väriä? Anna ammattilaistemme luoda juuri Sinulle sopiva kokonaisuus.

 

Loisteeseen on aina ihana tulla asiakkaaksi, kun voi hyvillä mielin kertoa omat toiveet ja sen jälkeen antaa kampaajalle vapaat kädet. 

Kauneuskeskus_Loiste_lahjakortti

Kampaukset

Toteutamme kampaukset juhlaan kuin juhlaan ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen!

 

 

Loisteesta löytyy ammattilaiset, joiden käsissä kampaus on onnistunut joka kerta. Ihana lähteä juhliin, kun ei tarvitse stressata kampauksen onnistumista!

Ripsipidennykset

Ripsipidennykset ovat näppärä tapa helpottaa kiireisiä aamuja. Katse on huoliteltu, eikä ripsivärin leviämistä tarvitse pelätä!

Loisteessa teemme pidennyksiä klassisena, volumena ja hybridinä. Klassisissa pidennyksissä laitetaan yksi ripsikuitu per yksi luonnonripsi. Volumeissa käytetään ohuempia kuituja ja niitä laitetaan viuhkan muodossa useampi yhteen luonnonripseen. Volumet ovat kevyemmät, mutta näyttävämmät. Hybrideissä yhdistyy klassista ja volume -tekniikkaa.

Hoitopalvelut

Toteutamme kampaamossamme myös erilaisia hiusten hoitokäsittelyjä. Vaihtoehtoina ovat rakennepaikkaava BondPro+ -käsittely kuiville ja vaurioituneille hiuksille, kiiltokäsittely hehkua kaipaaville, elottomille hiuksille tai hoitava Dualsenses -hoitoampulli juuri Sinun hiustyypillesi.

 

 BondPro+ -ja kiiltokäsittely voidaan toteuttaa erillisinä hoitoina tai toisen palvelun yhteydessä. Hoitoampulli voidaan yhdistää mihin tahansa hiuspalveluun.