Kauneushoitola

 

 

Kaueushoitola Loiste sijaitsee parturi-kampaamo Loisteen ja Emotion Pieksämäen välittömässä yhteydessä, Prisma-keskuksessa.

Tarjoamme hoitolassamme valmiita hoitokokonaisuuksia, jotka räätälöimme vastaamaan jokaisen asiakkaamme yksilöllisiä ihonhoitotarpeita. Hoitolapalveluihimme kuuluvat erilaiset erikoiskasvohoidot, sokeroinnit, sekä kulmien ja ripsien käsittelyt. Teemme myös kestopigmentointeja.

Kauneushoitolassa Sinua palvelevat alan ammattilaiset, pitkällä kokemuksella.

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

 

Kasvohoidot

Räätälöimme kasvohoidon juuri Sinun ihollesi ja tarpeillesi sopivaksi. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset ja tulokselliset hoitovaihtoehdot.

Kasvohoito yllätti ylellisyydellään. Koin saaneeni elämysmatkan, jossa yhdistyi tuotteiden ihanat tuoksut, musiikki ja rentoutuminen. Piia osasi valita ihoni tarpeisiin juuri oikeat tuotteet. Tämä sai minut hymyilemään niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Suosittelen lämpimästi!

Kestopigmentoinnit

Hius- ja kauneskeskus Loiste tarjoaa luonnollisia kestopigmentointeja kulmakarvojen alueelle ja silmänrajauksien korostamiseen. Kulmissa käytämme 3D-tekniikkaa, jossa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. Tekniikalla jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja ja niiden kasvusuuntaa. 3D-tekniikalla saadaan tehtyä kauniit ja luonnolliset kulmat myös henkilöille, joilla ei ole kulmakarvoja lainkaan.

Käytämme myös Shadow-tekniikkaa, jolloin koko kulma väritetään pyörivin liikkein ja lopputulos on 3D:tä vahvempi, meikatun intensiivinen. Shadow-tekniikkaa käytettäessä pyritään mukailemaan omia karvoja, jos se vaan on mahdollista. 

Esteet kestopigmentoinnin ottamiselle:

  • Flunssa tai jokin muu tulehdus
  • Diabetes
  • Verenpainelääkitys 
  • HIV, herpes tai hepatiitti
  • Verenvuototauti tai verenohennuslääkitys
  • Raskaus tai imetys 
  • Alle 18 vuoden ikä

Ehostukset

Toteutamme toiveidesi mukaisen ehostuksen niin arkeen, kuin juhlaan. Valikoimaamme kuuluvat myös meikinopastukset. Halutessasi neuvomme kuinka saat kaiken irti omasta meikkipussistasi tai opastamme Sinut kokonaan uusien tuotteiden maailmaan.

Suvin tekemä juhlameikki oli täydellinen. Suvi onnistui loihtimaan minun näköisen lopputulos, vaikka ehdottikin rohkeita valintoja, jotka myöskin toimivat täydellisesti. Sain samalla uutta inspiraatiota ja kannustusta omaan meikkaamiseeni.

Tutustu hyviksi todettuihin tuotesarjoihimme: Mary Cohr ja Green Peel