Kauneushoitola hinnasto

Kasvohoidot

Basic
65€

Syväpuhdistavaa perushoitoa kasvojen iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen tukkeumien poiston sekä ultraäänipuhdistuksen, naamion, tehotiivisteet sekä hoitovoiteen kasvoille. Hoito soveltuu erityisesti nuorelle sekä epäpuhtaille ja tukkoisille ihoille. Vaihtoehtona hoito voidaan toteuttaa kokonaisvaltaisen rentouttavana hoitona keskittyen kasvojen ja hartiaseudun hierontaan ilman ihon syväpuhdistusta, oiva lahjaidea!

Deluxe
85€

Yksilöllisesti räätälöity, kokonaisvaltainen kasvohoitokokonaisuus ihon hoidolliset tarpeet huomioiden. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, kartoituksen mukaisen laitehoidon, hieronnan, naamion, ihotyypin mukaiset tehotiivisteet sekä loppuvoiteen sekä kotihoito-opastuksen.

Relaxing
76€

Kasvohoitokokonaisuus ihonhoitotarpeet huomioiden. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, ihon mekaanisen & ultaräänipuhdistuksen, hieronnan, naamion, ihotyypin mukaiset tehotiivisteet sekä loppuvoiteen ja kotihoito-opastuksen.

Luminous
58€

Ihoa heleyttävä, epätasaista pigmenttiä tasoittava ja ihon toimintaa aktivoiva hoito, joka sopii kuorivan vaikutuksensa vuoksi erityisesti helposti tukkeutuvalle, ikääntyvälle ja epätasaisesta pigmentistä kärsivälle iholle. Suosittelemme erityisesti sarjahoitona.

Darphin kasvohoito
69€

Ylellisesti hemmotteleva hoitonautinto, joka kiinteyttää kasvolihaksia ainutlaatuisella Deep Massage kasvohieronnalla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kaksoishieronnan, naamion, loppuvoiteen ja kotihoitosuositukset. Erinomainen luxus-hetki itselle tai lahjaksi.

Mikroneulaus

Erikoishoito, joka aktivoi ihon omaa kollageenin ja elastiinin muodostumista tehokkaasti. Ihon syvä kosteuspitoisuus paranee, ihon väri kirkastuu sekä iho kiinteytyy. Hoito häivyttää tehokkaasti juonteita ja arpia sekä epätasaista pigmenttiä. Koska kyseessä on ihoa syvävaikutteisesti korjaava hoito, ensimmäiset vaikutukset alkavat näkyä iholla noin kahden kuukauden kuluttua aloitetuista hoidoista. Suosittelemme sarjahoitoa kerran kuukaudessa 3-6 kuukauden ajan. Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, ihoa tehokkaasti kuorivan, kirkastavan ja uudistavan timanttihionnan sekä syvempiä ihokerroksia manipuloivan mikroneulauksen (neulaus saa aikaan pieniä mikrokanavia ihoon, jotka aktivoivat ihon puolustusreaktion sekä auttaa tehoaineiden imeytymistä syvemmälle ihoon), naamion, loppuvoiteen sekä kotihoitosuositukset.

Kasvot
145€
Kasvot + kaula & dekolletee
175€

GreenPeel -yrttisyväkuorinta

Yrttien voima, Alkuperäinen GREENPEEL -yrttisyväkuorinta uudistaa ihon luonnollisella tavalla!
Greenpeel -yrttisyväkuorinta -hoitomenetelmä on yksi parhaiten tunnetuimmista ja todistetuimmista menetelmistä ihon kunnon parantamiseen.
Hoidon vaikutukset perustuvat valikoitujen yrttien seokseen, joka sisältää mm. entsyymejä, mineraaleja ja vitamiineja. Yrttiseos hierotaan ihoon erikoishierontatekniikalla ja paineella. Yrtit parantavat myös verenkiertoa.

Greenpeel -Classic
330€

Hoito sopii suurentuneille ihohuokosille, auringon vaurioittamalle iholle, rypyille, juonteille ja veltostuneelle iholle, veltostuneelle vartalon iholle (vatsan seutu, käsivarret, reidet), pigmenttimuutoksille, epäpuhtaalle iholle, arville ja raskausarville.
Hoidon hinta sisältää kotihoitotuotesetin.

Greenpeel – energy
161€

Hoito sopii epäpuhtauksille, pigmenttimuutoksille, ryppyihin sekä epätasaiselle iholle ja arpiin.
Hoidon hinta sisältää kotihoitosetin.

Greenpeel -Glamour
60€

Pikakirkastus ja hehkuva iho! Erinomainen mm. ennen juhlia tai väsyneelle iholle antamaan hehkua ja energiaa.

Greenpeel – Fresh Up
108€

Hoito sopii väsyneelle iholle, ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin, kalpeille kasvoille, käsien ja kaulan ihon hoitoon.

Manikyyri

Lakkauksen kuivumista odotellessa voit nauttia odotustilassamme herkullista makukahvia.

Pikamanikyyri
26€

Pikamanikyyri helpottaa kiireessä ja auttaa ottamaan hetken aikaa itselle. Palvelua suositellaan otettavaksi erityisesti toisen hoitolapalvelun yhteyteen, jolloin lakkaukset ehtivät varmasti kuivua ennen palvelun päättymistä.

Parafiinihoito käsille
26€

Nivelkipuja helpottava, käsien ihoa ja lihaksia rentouttava syvälämpöhoito, joka rauhoittaa koko olemusta. Hoito sisältää käsien desinfioinnin, parafiinikäsittelyn sekä käsien hieronnan ja loppuvoiteen käsille ja kynsinauhoille. Erinomainen palvelu otettavaksi toisen hoitopalvelun yhteyteen, helpottamaan särkyjä käsissä, lahjana tai kun käsien iho tuntuu erityisen rasittuneelta.

Manikyyri
46€

Käsien ja kynsien hyvinvointia ylläpitävä hoitokäsittely. Palvelu sisältää kynsien kylvetyksen, muotoilun ja kynsinauhojen siistimisen, sekä joko lakkauksen, kiillotuksen tai lämpönaamion käsille, että hieronnan ja loppuvoiteen levityksen.

Spa-manikyyri
62€

Kaunistava ja rentouttava hoitokokonaisuus kynsille ja käsille. Palvelu sisältää kynsien kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen muotoilun ja siistimisen, kuorinnan, lakkauksen tai kynsien kiillotuksen, naamion, hieronnan ja loppuvoiteen. Ihana kokonaisuus vaikka ennen juhlatilaisuutta tai mainiona lahjaideana.

Pedikyyrit

Kynsien siistiminen
26€

Varpaiden kynsien perushoitokäsittely. Palvelu sisältää jalkojen lyhyen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä loppuvoiteen levityksen. Jos kynsissä enemmän hoidettavaa, kuten kynsien ohennusta ja kynsinauhojen siistimistä, tällöin on hyvä varata aika jalkahoitoon.

Jalkahoito
65€

Rehellinen jalkahoito, jossa huomioidaan kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, raspaus ja rentouttava hieronta. Mikäli palveluun halutaan yhdistää kynsien lakkaus, velotamme lakkauksesta We Care Icon-lakan hinnan ja tuote lähtee mukaan henkilökohtaiseen käyttöön kotiin.

Spa-jalkahoito
56€

Hemmotteleva jalkahoito, joka sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen, viilauksen, lakkauksen, kuorinnan, naamion ja hieronnan sekä loppuvoiteen levityksen. Ihana lahjaidea tai hetken pako arjesta!

Kestovärjäykset kulmat ja ripset

Kesto- tai kasviperäisillä geeliväreillä. 

UUTTA! Kulmien värjäys hennaväreillä (lisäpalvelu) +5€

Muotoilu sis. nyppiminen, vahaus, muotoilu saksilla sekä ylähuulen depilaatio

Arkea helpottaa kovasti, kun ripset – ja erityisesti kulmat- ovat huolitellut. Palvelumme sisältävät tarpeen mukaan joko kulmien siistimisen, kun nypittävää on vain vähän tai muotoilun, kun haluttu muoto on ehkä päässyt karkaamaan ja muotoiltavaa on selkeäsi enemmän. Uutuutena palveluissamme on kulmien värjäys kasviperäisillä hennaväreillä, joiden vaikutusaika ja kesto on kulmakarvoissa pidempi ja lopputulos perinteisiä värejä näyttävämpi. Kestotaivutuspalvelumme sisältää myös ripsien ja kulmien värjäyksen & siistimisen.

Kulmien siistiminen
12€
Kulmien muotoilu
18€
Kulmien värjäys ja siistiminen
18€
Kulmien värjäys ja muotoilu
22€
Ripsien värjäys
18€
Kulmien ja ripsien värjäys + siistiminen
28€
Kulmien ja ripsien värjäys + muotoilu
32€
Kestotaivutus sis. ripsien ja kulmien kestovärjäys & siistiminen
78€

Sokeroinnit

Huom! Tähän ei nettiajanvarausta ja hinnoittelu on tuntiveloituksen mukaisesti.

Sääret
39€
Kainalot
26€
Bikiniraja
28€
Ylähuuli tai leuka
7€
Ylähuuli ja leuka
14€
Koko kasvot (ei kulmakarvojen siistiminen)
28€

Hieronnat

Intialainen päähieronta
58€
Aromahieronta vartalolle
78€