Loisteen henkilökunta

Heidi (parturi-kampaaja, ripsiteknikko)

Nimeni on Heidi. Lapsuuteni haaveammattiin, parturi-kampaajaksi, valmistuin v.2015 ja olen työskennellyt alalla siitä lähtien. Olen myös kouluttautunut tekemään ripsipidennyksiä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni, enkä malta odottaa, että pääsen palvelemaan juuri Sinua!

Henni (Parturi-kampaaja)

Hei! Olen Henni, Parturi-kampaaja. Olet vauva tai vaari ja kaipaat arjen hemmottelua, juhlan taikaa tai hiuksiisi kokonaan uutta ilmettä. Otathan yhteyttä, olen valmiina palvelemaan Sinua iloisesti ammattitaidolla. Tavataan Loisteessa!

Roosa (Parturi-kampaaja, kosmetologi)

Hei, olen Roosa. Olen hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen. Ammattitaitoni käsittää sekä parturi-kampaajan, että kosmetologin palvelut.  Olen myös suoritanut Aleksandrian sokerointi koulutuksen. Tervetuloa!

Katja (erikois-kosmetologi,

parturi-kampaaja)

Olen Katja, ekologisesti suuntautunut kauneudenhoitoalan ammattilainen. Olen koulutuksiltani Sky-Cidesco-erikoiskosmetologi sekä parturi-kampaaja, erikoisosaamisena ehostukset sekä erilaiset kokonaisvaltaiset hoitokäsittelyt iholle ja hiuksille. Palvelen kiireettömän huolellisella työotteella ja suurella sydämellä. Tervetuloa palveltavaksi!

Piia (kosmetologi)

Hei olen Piia, ammatiltani kosmetologi. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus kauneudenhoitoalan opetus- sekä hoitotyöstä. Ammattitaitooni kuuluu kosmetologiset perus -ja erikoishoidot, mikroneulaus, Greenpeel -yrttisyväkuorinta. Tervetuloa palveltavaksi!

Suvi (kosmetiikkaneuvoja)

Moikka, olen Suvi ja palvelen Teitä myymälän puolella kauneusneuvojana. Ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja. Olen ollut alalla kymmenen vuotta ja nautin työstäni suunnattoman paljon.
Vahvuuteni on hyvä asiakaspalvelu, sekä selektiivisen kosmetiikan vahva tuotetuntemus.
Tervetuloa palveltavaksi!

Tanja (parturi-kampaaja, kosmetologi, pigmentoija)

Hei! Olen Tanja ja toimin Pieksämäen Emotionissa ja Hius- ja kauneuskeskus Loisteessa myymäläpäällikkönä. Mottoni on: Haluan palvella jokaista asiakasta ilolla ja hymyssä suin. Ammattitaitonani on parturi-kampaamo palvelut, kosmetologipalvelut, ehostukset ja kestopigmentoinnit.

Iida (parturi-kampaaja opiskelija)

Hei olen Iida, tuleva parturi-kampaaja. Opiskelen Loisteessa oppisopimuksella ja tarkoitukseni on valmistua talvella 2021.Tervetuloa palveltavaksi!