Loisteen henkilökunta

Heidi (parturi-kampaaja, ripsiteknikko)

Nimeni on Heidi. Lapsuuteni haaveammattiin, parturi-kampaajaksi, valmistuin v.2015 ja olen työskennellyt alalla siitä lähtien. Olen myös kouluttautunut tekemään ripsipidennyksiä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni, enkä malta odottaa, että pääsen palvelemaan juuri Sinua!

Henni (Parturi-kampaaja)

Hei! Olen Henni, Parturi-kampaaja. Olet vauva tai vaari ja kaipaat arjen hemmottelua, juhlan taikaa tai hiuksiisi kokonaan uutta ilmettä. Otathan yhteyttä, olen valmiina palvelemaan Sinua iloisesti ammattitaidolla. Tavataan Loisteessa!

Tiia (Parturi-kampaaja)

Hei, olen Tiia, parturi-kampaaja. Unelma-ammattiini valmistuin vuonna 2017. Työkokemuksen lisäksi minulta löytyy, kokemusta alan kilpailuista niin opiskeluajalta, kuin valmistumisen jälkeenkin. Tule ja varaa aika, niin katsotaan mitä tukkataikoja saadaan aikaiseksi!!

Katja (erikois-kosmetologi,

parturi-kampaaja)

Olen Katja, ekologisesti suuntautunut kauneudenhoitoalan ammattilainen. Olen koulutuksiltani Sky-Cidesco-erikoiskosmetologi sekä parturi-kampaaja, erikoisosaamisena ehostukset sekä erilaiset kokonaisvaltaiset hoitokäsittelyt iholle ja hiuksille. Palvelen kiireettömän huolellisella työotteella ja suurella sydämellä. Tervetuloa palveltavaksi!

Piia (kosmetologi)

Hei olen Piia, ammatiltani kosmetologi. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus kauneudenhoitoalan opetus- sekä hoitotyöstä. Ammattitaitooni kuuluu kosmetologiset perus -ja erikoishoidot, mikroneulaus, Greenpeel -yrttisyväkuorinta. Tervetuloa palveltavaksi!

Suvi (kosmetiikkaneuvoja)

Moikka, olen Suvi ja palvelen Teitä myymälän puolella kauneusneuvojana. Ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja. Olen ollut alalla yli kymmenen vuotta ja nautin työstäni suunnattoman paljon.
Vahvuuteni on hyvä asiakaspalvelu, sekä selektiivisen kosmetiikan vahva tuotetuntemus.
Tervetuloa palveltavaksi!