Loisteen henkilökunta

Heidi (parturi-kampaaja, ripsiteknikko)

Nimeni on Heidi. Lapsuuteni haaveammattiin, parturi-kampaajaksi, valmistuin v.2015 ja olen työskennellyt alalla siitä lähtien. Olen myös kouluttautunut tekemään ripsipidennyksiä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni, enkä malta odottaa, että pääsen palvelemaan juuri Sinua!

Henni (Parturi-kampaaja)

Hei! Olen Henni, Parturi-kampaaja. Olet vauva tai vaari ja kaipaat arjen hemmottelua, juhlan taikaa tai hiuksiisi kokonaan uutta ilmettä. Otathan yhteyttä, olen valmiina palvelemaan Sinua iloisesti ammattitaidolla. Tavataan Loisteessa!

Tiia (Parturi-kampaaja)

Hei, olen Tiia, parturi-kampaaja. Unelma-ammattiini valmistuin vuonna 2017. Työkokemuksen lisäksi minulta löytyy, kokemusta alan kilpailuista niin opiskeluajalta, kuin valmistumisen jälkeenkin. Tule ja varaa aika, niin katsotaan mitä tukkataikoja saadaan aikaiseksi!!

Katja (erikois-kosmetologi,

parturi-kampaaja)

Olen Katja, ekologisesti suuntautunut kauneudenhoitoalan ammattilainen. Olen koulutuksiltani Sky-Cidesco-erikoiskosmetologi sekä parturi-kampaaja, erikoisosaamisena ehostukset sekä erilaiset kokonaisvaltaiset hoitokäsittelyt iholle ja hiuksille. Palvelen kiireettömän huolellisella työotteella ja suurella sydämellä. Tervetuloa palveltavaksi!